Vsmart Extensions

Галерия - продукти

РЕМЕТЕХ ЕООД - професионализъм, коректност, качество

5

Intra Os 70 е традиционно стоматологично рентгеново оборудване проектирано да ни запознае с най-често срещаните нужди на зъболекарската професия, използваща както стандартните филми, така и цифрови образни детектори.

 

Основна особеност на системата е предлагането на голямо количество енергия получено от комбинирането на високоволтов потенциал от 70 kVp и аноден ток от 7 mA с широк кръг от избор на времена - от 60 ms до 3.2 s.
Силата на проникване на радиационния лъч на 70 kVp дава ясни образи с добър рентгенов контраст за оптимално възприятие на детайлите.
Микропроцесорният таймер осигурява постоянно почерняване на филма в широк диапазон от работни параметри и високо качество на диагностика.Различните конфигурации включват решения за монтиране на стена, с подвижни, къси, средни или дълги раменеза удобно достигане на височина до 188 cm.
Автоматично настроеният таймер има плоска клавиатура и се контролира от микропроцесора. Той показва автоматични настройки на време от 60 ms до 3.2. s чрез избор на програмирани вече обекти според типа зъб и големината на пациента; ръчна настройка (плюс или минус), ако е необходимо; цифров дисплей на избраните стойности на параметрите; намаляване дозата на дигиталните декетори; необходима е задължителна предварителна настройка на чувствителността на филма; автоматична корекция на колебания в за-хранващото напрежение е достъпна като опция при поискване; пълна защита от прегряване на тръбата с автоматичен избор за минимално време на пауза; изпитани качества на безопастност с избираеми алармени съобщения и защитентаймер.

 

5 5 5

 

 

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

 

рентгенова тръба

 

*захранване: 120/230VAC, 50/60 Hz

 

*високо напрежение: 70 kVp

 

*аноден ток: 7 mA

 

*фокус: 0.8 IEC 336/1982

 

*коефициент на запълване: 1/30

 

*филтрация: ≥ 2.5 mm Al

 

*разстояние фокус-обект: 21 cm

 

*кръгъл тубус с поле ø 6cm

 

*правоъгълна бленда (по избор),поле   

 

   3.2.х4.2 cm

 

*тегло: 6.5. kg

 

 

 

 

 

Бърз преглед